Hoe onze draaiboeken er uit zien.

draaiboek 1 het grote boek van Sinterklaas

In grote boek van Sinterklaas staan alle wetenswaardigheden die wij voorafgaand ons bezoek van u krijgen, mocht u deze optie kiezen dan ontvangt u van ons een informatie formulier die u kunt invullen. deze ontvangen wij graag maximaal 1 week voor ons bezoek terug, zodat wij ruim de tijd hebben om de tekst te verwerken in het grote boek.

draaiboek 2 pietendisco

bij de pieten disco nemen wij een usb en een cd mee naar uw bezoek, deze kan op uw of onze eigen geluidsinstallatie worden afgespeeld. 

onze pieten zullen een er een groot dans en zang fuif van maken samen met de kinderen. en natuurlijk zullen onze pieten ook de volwassenen uidagen om een dansje met ons mee te doen.

draaiboek 3 Pietengym

Voor onze pietengym nemen wij +- 6 spellen mee naar uw bezoek, deze worden door onze pieten binnen 5 min uitgezet zodat we zo snel mogelijk kunnen beginnen.

Houd bij het boeken van de pietengym rekening dat wij wel wat ruimte nodig hebben om de spellen te kunnen spellen.

De kinderen proberen we in 6 kleine groepen te verdelen zodat elke groep start bij 1 spel, zo zullen de kinderen om de 5 min van spel naar spel rouleren. 

Het aantal spellen hangt af van de tijd die u ons heeft geboekt.

Aan het eind van onze pietengym ontvangen de kinderen een persoonlijk Pietendiploma met hun voornaam en datum van ons bezoek.